Πολυχώρος Νικολέλη

Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του χώρου, για τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτιση του παιδιού σας, δεν είναι εύκολη. Και αυτό γιατί ένας χώρος πρέπει να συνδυάζει μια σειρά από πράγματα και καταστάσεις προκειμένου όχι μόνο να μπορεί να φέρει εις πέρας μια δεξίωση αλλά κυρίως να την στέψει με επιτυχία.

Το Κτήμα28 και η μικρότερη αίθουσα  Regina , με τις υποδομές, την γνώση και την αγάπη που διαθέτουν τόσο στο χώρο της εστίασης και του catering αλλά και στην διοργάνωση εκδηλώσεων, δικαιώνουν σε κάθε περίπτωση την επιλογή σας.

Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο...Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Οι Chef μας θα ικανοποιήσουν  και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο, ενώ το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Και όσον αφορά τη μουσική που αποτελεί το Α και το Ω σε μια εκδήλωση, o Dj σε συνεργασία μαζί σας απογειώνει την κατάσταση.

Έχοντας τους  χώρους, το προσωπικό αλλά και την εμπειρία, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους κοινωνική και προσωπική, μικρή ή μεγάλη σας εκδήλωση και να την κάνουμε αξέχαστη!