...ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα των ονείρων σας!

 

Ως κτήμα γάμου ,ο  " Πολυχώρος Νικολέλη " αποτελεί  ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας , ιδανικό για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, ο ελεγχόμενος φωτισμός πολλών σεναρίων, το αναγνωρισμένο επίπεδο της κουζίνας μας και το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Τον κύριο χώρο μας  ονομάζουμε  " Κτήμα 28 " και εφαπτόμενο σε αυτόν τον εξωτερικό χώρο βρίσκεται μια υψηλής αισθητικής αέρινη κατασκευή, καλυμμένη εσωτερικά με ρομαντικά υφάσματα δίνοντας μια νότα ανατολής . Εσωτερικά το κτήμα  μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 καλεσμένους  σε περίπτωση δυστροπίας του καιρού με εξαιρετικά άνετους χώρους υποδοχής,μπουφέ ,bar καθώς και χώρους εξυπηρέτησης των καλεσμένων σας.

Το κτήμα Νικολέλη διαθέτει 10 W.C πλήρως οργανωμένες σε απόσταση αναπνοής τόσο από τον εξωτερικό όσο και από τον εσωτερικό μας χώρο.Οι τουαλέτες για τις κυρίες βρίσκονται στο ισόγειο,οπως φυσικά και η ΑΜΕΑ .Το κτήμα διαθέτει επίσης παιδικό W.C. και 2 σημεία για την εξυπηρέτηση μωρών.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει, για μια σύντομη ανάπαυση, τους νεόνυμφους και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει το κτήμα.

Στις εγκαταστάεις του  ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΛΗ εκτός από το " Κτήμα 28 " λειτουργεί κια μια μικρότερη αίθουσα που ονομάζεται  " Regina " και μπορεί να εξυπηρετήσει τις μικρότερες σε αριθμό καλεσμένων εκδηλώσεις σας .

Για τις ζεστές χειμωνιάτικες και δροσερές καλοκαιρινές βραδιές σας, ο « ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΕΛΗ» σας υποδέχεται πάντα ανανεωμένο.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το "σενάριο" της δικής σας Γαμήλιας δεξίωσης που θα ταιριάζει στις επιθυμίες σας και θα σφραγίσει με απόλυτη επιτυχία την επιλογή σας!

  

Το εκκλησάκι
Το εκκλησάκι
Ιδέες για στολισμό
Ιδέες για στολισμό
Διάδρομος Εκκλησίας
Διάδρομος Εκκλησίας
Ιδέες για στολισμό εκκλησίας
Ιδέες για στολισμό εκκλησίας
Νυφικό αυτοκίνητο
Νυφικό αυτοκίνητο
Candy Bar
Candy Bar