Η μικρότερη αίθουσα "Regina" δημιουργήθηκε από τις δικές σας ανάγκες για έναν μικρότερο - πιο "μαζεμένο"- χώρο που να μπορεί να καλύψει την οργάνωση μιας εκδήλωσης σε πιο "οικογενειακό" αριθμό  καλεσμένων .Η "Regina" είναι μια ζεστή , ατμοσφαιρική αίθουσα με όλες τις προδιαγραφές για μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση. Ο εναλλακτικός μικρότερος χώρος μας  αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μια μικρότερη συγκέντρωση , πάρτυ , βάφτιση ,αρραβώνα ,μια εταιρική προβολή-παρουσίαση ή ακόμη και μια γαμήλια δεξίωση σε πιο "κλειστό" κύκλο καλεσμένων. Η Regina μπορεί να εξυπηρετήσει εκδηλώσεις εως 100 ατόμων με άνεση και εντός της αίθουσας λειτουργεί ένα οργανωμένο μπάρ για το ποτό υποδοχής αλλά και για χρήση καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Η "Regina" λειτουργεί εντός του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΛΗ με ξεχωριστή είσοδο και προσφέρει στους καλεσμένους σας έναν prive κήπο όπου μπορούν να παίξουν οι μικροί μας επισκέπτες με ασφάλεια. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού και διαθέτει σύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού που μεγιστοποιούν την απόλαυση των καλεσμένων σας Η αίθουσα Regina διαθέτει επίσης οργανωμένη θέση για τον Dj που μπορεί να καλύψει την εκδήλωσή σας με την μουσική της αρεσκείας σας.

Εντός του Πολυχώρου Νικολέλη σε έναν υπέροχο κήπο λειτουργεί και το παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου όπου μπορείτε να τελέσετε τον γάμο ή την βάφτιση του μωρού σας .Το εκκλησάκι μας βρίσκετε σε πολύ κοντινή απόσταση από την αίθουσα Regina και οι καλεσμένοι σας δεν θα ταλαιπωρηθούν με περιτές μετακινήσεις .

Φυσικά η αίθουσα Regina μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το Κτημα 28 , τον κύριο χώρο που επίσης λειτουργεί εντός του Πολυχώρου Νικολέλη ,εξυπηρετώντας τις ανάγκες που προκύπτουν από την κάθε εκδήλωση που επιθυμείτε να οργανώσετε Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε σε επαγγελματικά events όπου στον έναν χώρο μπορεί να οργανωθεί ένα συνέδριο ή μια εταιρική παρουσίαση και στον άλλο να ακολουθήσει κατόπιν η  δεξίωση των καλεσμένων σας ή σε κοινωνικές ή άλλες εκδηλώσεις αρκετών καλεσμένων. Οι άνθρωποί μας σας περιμένουν με χαρά να σας ξεναγήσουν στους χώρους μας , να ακούσουν τις ανάγκες και επιθυμίες σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις με το καλύτερο δυνατό κόστος φυσικά.

Η αίθουσα Regina εντός του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ Νικολέλη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως χώρος εκδηλώσεων στην  βόρεια Αττική. Βρίσκεται πάνω στον άξονα της εθνικής οδού Αθηνών –Λαμίας, επί του παραδρόμου, 500 μέτρα μετά τα διόδια των Αφιδνών. Διαθέτει ιδιωτικό parking και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη μέσω της εθνικής οδού ή του παραδρόμου ,μόλις 10 λεπτά από την Κηφισιά.. Καλή σας διασκέδαση χειμώνα ή καλοκαίρι.